Тавернетта - Італійський ресторан в центрі Одеси
Тавернетта -
носимо пасту
на руках.
Цей ресторан - дитя любові. Любові до пасти, до італійської кухні, до хороших людей. Тут не приховують емоції. Тут можна посміхатися незнайомцям, аплодувати улюбленим стравам і не стримувати сліз, коли приходить час йти. Це не найдорожчий ресторан в Одесі і не найрозкішніший. Але найулюбленіший для тих, хто розуміє
Shop

Все для смачної пасти!

Багато хто з гостей Тавернетти хоче забрати з собою частинку цього місця. Деякі крадуть столові прилади, і ми їх за це засуджуємо. Інші гості, свідоміші, йдуть до нашої крамниці. Там можна знайти і зроблені з любов`ю сувеніри, і різноманітні їстівні спеціалітети, які займуть гідне місце на вашій кухні.
Багатьом гостям Тавернетти хочеться забрати з собою частинку цього місця.
Далi
Події
Італійці обожнюють свята: дай їм волю - вони б влаштували 365 святкових днів в році. Ми намагаємося не відставати від них по частині гулянок, тому в Тавернетті майже щодня відбувається щось особливе. А якщо раптом нічого особливого не відбувається, то будь-яку дружню вечерю можна перетворити на шумну вечірку, хіба ні?
  • #ГотуєСава
  • Смачні сніданки
  • Гарбуз "Amore Mia"
  • 5 традицій фермера
А ви знаєте, чим відрізняється полента від мамалиги? І чому особливо смачно її вміють готувати саме італійці? 17 лютого Сава Лібкін розповість все про поленту і приготує її з болоньєзе і білими грибами.

Запрошуємо на велике застілля у відмінній компанії!
Початок о 12:30.

Вартість участі - 500 гривень.
Замовляйте 096 234 46 21.
Щоб день був вдалим, його потрібно почати з поцілунку коханого (-ої) і смачної їжі. Цілуватися ми любимо, а годувати - ще більше❤️ З 9:00 до 12:00 до основних сніданків тепер подаємо: Яблучні оладки без борошна з насінням льону та йогурт; Паштет з слабосоленого лосося з грецьким йогуртом, шпинат; Боул зі спагеті з цукіні з лососем і яйцями пашот; Чіа з мигдальним молоком і пюре з манго;
Сирні ньокки як ліниві вареники. Сметана і мед.
Чекаємо вас на смачні і корисні сніданки!
Чи любите ви гарбуз, як любимо її ми? У Тавернетті ми звертаємося до нього ласкаво "Amore Mia" :)

З 26 жовтня по 25 листопада чекаємо вас в гості на гарбузове меню! Попереду цілий місяць ньокки з таледжо і панчеттой, гарбузового супу з сиром горгонзола, тортеллі в горіховому соусі і карпаччо з гарбуза.

Чекаємо Вас! Замовляйте столик
Сезон фермерського меню відкрито! З 28 вересня розкриваємо традиції незвичайною пасти: біо-борошно з Італії, кури, качки, фазани, кролики та сир пекоріно від кращих фермерів України. Спеціальне меню в Тавернетті тільки до 19 жовтня - приходьте в гості і спробуйте 5 яскравих рецептів фермерської пасти!
До зустрічі на Катерининській! Замовляйте столик